Atatürk İlkokulu
KONAK MAH. 88 SK. ATATÜRK İLKOKULU SİTESİ ATATÜRK ILKOKULU NO: 1 YATAĞAN / MUĞLA

VİZYON

Kurumsal çalışması,yaptığı hizmetler bakımından örnek alınan;Eğitim-öğretim kalitesi eşdeğerlerine öncü,takım çalışmşasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip,başta bölgenin sonra da ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü,çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyabilen;evrensel değerlere saygılı,sürekli gelişen bir okul olmak.

MİSYON

Sürekli değişen,gelişen bir öğrenme ortamı içinde öğrencilerin ve öğretmenlerin kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak ve toplumsal kültürel birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri de göz önünde tutarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin geleceği ve Türk Milletinin mutluluğu için evransel ilkeleri gözeten,yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz; Fen lisesi,Sosyal Bilimler Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi,,Anandolu Lisesi gibi liselere çok sayıda öğrenci göndermiştir.Aynı zamanda okulumuz futbol takımı İl dördüncülüğü almış,voleybolda ilçe çapında bir çok kupalarımız vardır.Satrançta İl birinciliği Güreş ve Taekwando dallarında dereceler yapmıştır.SBS de Türkiye birincisi çıkarmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

Kalorifer-Doğalgaz

Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl merkezine 25 km. uzaklıktadır.

Konak Mahallesi Atatürk cad. Hükümet konağı karşısında bulunmaktadır.

ÇOCUK OYUNLARI,SATRANÇ,FUTBOL